De data over FS advocatuur inzien? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer informatie over FS advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 72323345 het KVK nummer van FS advocatuur is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 10-08-2018.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;