Alle data over Friso B.V. bekijken? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Friso B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 27174225 het KVK nummer van Friso B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 27-08-1998.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;