Op zoek naar extra info over Fris Advocatuur en Mediation? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over Fris Advocatuur en Mediation

Je wil wellicht meer weten over Fris Advocatuur en Mediation. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 68979576 het KVK nummer van Fris Advocatuur en Mediation is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 19-06-2017.