Op zoek naar additionele info over Friedberg & Mahn Advocaten? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Informatie over Friedberg & Mahn Advocaten

Je wil wellicht meer weten over Friedberg & Mahn Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 60989521 het KVK nummer van Friedberg & Mahn Advocaten betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 20-11-2009.