Op zoek naar meer informatie over Freek Dekkers Financiële Dienstverlening? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Freek Dekkers Financiële Dienstverlening gegevens

Je wil misschien extra info over Freek Dekkers Financiële Dienstverlening. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 65247426 het KVK nummer van Freek Dekkers Financiële Dienstverlening betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-02-2016.