Op zoek naar meer informatie over Franssen Advocaten? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over Franssen Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 34322948 het KVK nummer van Franssen Advocaten is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2009.