De data over Fransen Pothast Advocaten bekijken? Weten wat een goede advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over Fransen Pothast Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 59793627 het KVK nummer van Fransen Pothast Advocaten betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 23-01-2014.