Alle gegevens over Fort Advocaten N.V. bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Fort Advocaten N.V. gegevens

Je wil wellicht meer informatie over Fort Advocaten N.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 34372941 het KVK nummer van Fort Advocaten N.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2010.