Alle gegevens over Folkertsma Advocaten inzien? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Folkertsma Advocaten data

Je wil wellicht extra informatie over Folkertsma Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 63654091 het KVK nummer van Folkertsma Advocaten is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-10-2013.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;