Aan het zoeken extra informatie over Flor I B.V.? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Flor I B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 20084943 het KVK nummer van Flor I B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 27-03-1997.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;