Alle data over Fleuren Van Veldhuizen advocaten bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Fleuren Van Veldhuizen advocaten data

Je wil misschien extra info over Fleuren Van Veldhuizen advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 70053448 het KVK nummer van Fleuren Van Veldhuizen advocaten is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 15-11-2017.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Kosten lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;