De gegevens over Flantua Advocatuur inzien? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Flantua Advocatuur gegevens

Je wil wellicht meer weten over Flantua Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 60553650 het KVK nummer van Flantua Advocatuur is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 28-04-2014.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;