De gegevens over F.J.J. ten Voorde advocaat inzien? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

F.J.J. ten Voorde advocaat data

Je wil misschien extra informatie over F.J.J. ten Voorde advocaat. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 67610234 het KVK nummer van F.J.J. ten Voorde advocaat betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2017.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;