Aan het zoeken extra informatie over Fischer-Braams Advocaten B.V.? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Fischer-Braams Advocaten B.V. data

Je wil misschien meer informatie over Fischer-Braams Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 27280421 het KVK nummer van Fischer-Braams Advocaten B.V. betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-09-2005.