De gegevens over FIN Advocaten & Fiscalisten bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over FIN Advocaten & Fiscalisten

Je wil misschien meer weten over FIN Advocaten & Fiscalisten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 68843291 het KVK nummer van FIN Advocaten & Fiscalisten betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-06-2017.