Aan het zoeken additionele info over Figge Advocaat? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Figge Advocaat informatie

Je wil misschien meer weten over Figge Advocaat. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 51045729 het KVK nummer van Figge Advocaat betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 13-10-2010.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;