Aan het zoeken additionele informatie over FiFloPhi B.V.? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over FiFloPhi B.V.

Je wil wellicht meer weten over FiFloPhi B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 68320418 het KVK nummer van FiFloPhi B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 29-01-2016.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;