De data over Fiducia Groep bekijken? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Fiducia Groep. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 70140448 het KVK nummer van Fiducia Groep betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 23-11-2017.