De gegevens over Fidelis Bewindvoeringen inzien? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Informatie over Fidelis Bewindvoeringen

Je wil misschien meer weten over Fidelis Bewindvoeringen. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 57689660 het KVK nummer van Fidelis Bewindvoeringen betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 10-04-2013.