Alle gegevens over Fibbe Advocaten bekijken? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Fibbe Advocaten informatie

Je wil misschien meer weten over Fibbe Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 60114800 het KVK nummer van Fibbe Advocaten betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-1993.