Alle gegevens over FG Advocatuur inzien? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

FG Advocatuur data

Je wil wellicht extra info over FG Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 63064987 het KVK nummer van FG Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 07-04-2015.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;