Alle data over Feniks Handelsmaatschappij B.V. inzien? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Feniks Handelsmaatschappij B.V. gegevens

Je wil wellicht extra info over Feniks Handelsmaatschappij B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 24391013 het KVK nummer van Feniks Handelsmaatschappij B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 14-02-2006.