Aan het zoeken additionele info over Felix Groot Praktijk B.V.? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Informatie over Felix Groot Praktijk B.V.

Je wil wellicht meer weten over Felix Groot Praktijk B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 37118949 het KVK nummer van Felix Groot Praktijk B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 31-05-2005.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;