De gegevens over FALCQ Advocaten inzien? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

FALCQ Advocaten informatie

Je wil misschien meer info over FALCQ Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 59463627 het KVK nummer van FALCQ Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 08-12-2013.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;