Alle data over Fakiri Advocatuur bekijken? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over Fakiri Advocatuur

Je wil misschien meer weten over Fakiri Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 63572958 het KVK nummer van Fakiri Advocatuur betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-07-2015.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;