Aan het zoeken additionele info over Factum Advocaten? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Factum Advocaten gegevens

Je wil misschien meer info over Factum Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 61683469 het KVK nummer van Factum Advocaten is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 17-10-2014.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;