Aan het zoeken meer informatie over F. Terwindt Financiële Dienstverlening? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over F. Terwindt Financiële Dienstverlening. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 16081874 het KVK nummer van F. Terwindt Financiële Dienstverlening betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 20-03-1996.