Op zoek naar additionele informatie over Evertsz advocatuur? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer informatie over Evertsz advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 68141513 het KVK nummer van Evertsz advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-02-2017.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;