Alle data over Everaert Advocaten inzien? Ontdek wat een ervaren advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over Everaert Advocaten

Je wil wellicht meer weten over Everaert Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 34340584 het KVK nummer van Everaert Advocaten betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-11-1982.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;