Alle data over EVE Legal bekijken? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

EVE Legal data

Je wil misschien meer weten over EVE Legal. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 64424618 het KVK nummer van EVE Legal betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-11-2015.