Op zoek naar extra informatie over De Bont Advocaten? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

De Bont Advocaten data

Je wil misschien meer weten over De Bont Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 18025467 het KVK nummer van De Bont Advocaten betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 13-12-1982.