Aan het zoeken additionele informatie over Etzel B.V.? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Prijzen variëren tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over Etzel B.V.

Je wil misschien meer weten over Etzel B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 34270466 het KVK nummer van Etzel B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 26-03-2007.