Alle gegevens over Este Praktijk B.V. inzien? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Este Praktijk B.V. gegevens

Je wil misschien meer informatie over Este Praktijk B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 20150098 het KVK nummer van Este Praktijk B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2009.