De data over Eskes Grijpstra De Vries Advocaten inzien? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Eskes Grijpstra De Vries Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 32145891 het KVK nummer van Eskes Grijpstra De Vries Advocaten betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2008.