Aan het zoeken meer info over Ernest Kneepkens Advokatuur B.V.? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Ernest Kneepkens Advokatuur B.V. data

Je wil misschien extra info over Ernest Kneepkens Advokatuur B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 14628985 het KVK nummer van Ernest Kneepkens Advokatuur B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 16-07-1991.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;