Aan het zoeken meer informatie over E&R Advocaten? Ontdek wat een kundige advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over E&R Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 64295710 het KVK nummer van E&R Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-08-2015.