Op zoek naar additionele info over Endé Advocatuur? Ontdek wat een ervaren advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Endé Advocatuur informatie

Je wil wellicht meer weten over Endé Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 62752332 het KVK nummer van Endé Advocatuur betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 27-02-2015.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;