Aan het zoeken meer informatie over Emfa Advocatuur? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer info over Emfa Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 51470128 het KVK nummer van Emfa Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-02-2008.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;