Aan het zoeken meer informatie over Elzinga Advocatuur? Ontdek wat een kundige advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra info over Elzinga Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 66760216 het KVK nummer van Elzinga Advocatuur betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-09-2016.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;