Op zoek naar additionele informatie over Ellen van Swaaij Legal? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over Ellen van Swaaij Legal

Je wil wellicht meer weten over Ellen van Swaaij Legal. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 20169330 het KVK nummer van Ellen van Swaaij Legal betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 15-03-2010.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;