De gegevens over Elisabeth Grunberg Advocatuur bekijken? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Elisabeth Grunberg Advocatuur data

Je wil misschien extra informatie over Elisabeth Grunberg Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 72859431 het KVK nummer van Elisabeth Grunberg Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 17-10-2018.