Op zoek naar additionele info over Elgersma de Jong Advocaten? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Elgersma de Jong Advocaten data

Je wil wellicht meer weten over Elgersma de Jong Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 55223311 het KVK nummer van Elgersma de Jong Advocaten betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-02-2012.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Kosten lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;