Alle gegevens over El-Sharkawi Advocatuur bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

El-Sharkawi Advocatuur gegevens

Je wil wellicht meer weten over El-Sharkawi Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 18077748 het KVK nummer van El-Sharkawi Advocatuur betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 08-03-2005.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;