Aan het zoeken additionele informatie over Ekelmans & Meijer Advocaten? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Ekelmans & Meijer Advocaten informatie

Je wil misschien extra info over Ekelmans & Meijer Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 27361669 het KVK nummer van Ekelmans & Meijer Advocaten betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-07-1969.