Alle gegevens over EKAYA Advocatuur bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

EKAYA Advocatuur informatie

Je wil wellicht meer weten over EKAYA Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 69026033 het KVK nummer van EKAYA Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-07-2017.