De data over EJB Advocatuur bekijken? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer informatie over EJB Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 74357689 het KVK nummer van EJB Advocatuur is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-04-2019.