Aan het zoeken meer informatie over E.J. Dennekamp? Weten wat een goede advocaat kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

E.J. Dennekamp gegevens

Je wil wellicht extra info over E.J. Dennekamp. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 30259629 het KVK nummer van E.J. Dennekamp is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 15-12-1995.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;