De data over Ed Engelen advocaat inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra informatie over Ed Engelen advocaat. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 14107647 het KVK nummer van Ed Engelen advocaat is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2003.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;