Alle data over ECS advocatuur & mediation bekijken? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

ECS advocatuur & mediation data

Je wil wellicht meer weten over ECS advocatuur & mediation. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 75777258 het KVK nummer van ECS advocatuur & mediation is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 09-09-2019.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Kosten lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;