Alle gegevens over Eckhardt Advocaat inzien? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over Eckhardt Advocaat

Je wil wellicht meer weten over Eckhardt Advocaat. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 62782959 het KVK nummer van Eckhardt Advocaat is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 03-03-2015.